GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Karoo View Cottages

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Prince Albert Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Julie en Richard
622.66 m | Lat:S 33° 13' 8" Long: E 22° 1' 26" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Er zijn zo van die plekjes om bij weg te dromen in Zuid-Afrika. Een daarvan ligt in de Karoo ('het land van dorst'), meer bepaald in het charmante Prince Albert en het luistert naar de naam, Karoo View Cottages. Luxe accommodatie aan de meest democratische prijzen denkbaar en op een locatie om U tegen te zeggen. Karoo View Cottages wordt gerund door eigenaars Julie en Richard en meteen van bij aankomst voel je jezelf thuis. Daar zorgen ze graag persoonlijk voor en dit te samen met het voltallige personeel. De zes cottages liggen omgeven door een prachtige natuur en op amper 350 meter van de hoofdstraat van Prince Albert. Ze noemen hun locatie dan ook graag 'in the middle of nowhere, close to everywhere'. Rust, stilte, een prachtige fauna en flora en cottages die ingericht zijn naar 5-ster normen. De cottages hebben onder andere self-catering faciliteiten, een eigen barbecue, airconditioning, satelliettelevisie, gratis draadloos internet, en ga zo maar verder. Ze zijn zeer ruim en hebben allemaal directe toegang tot de inheemse tuin, met eigen boma, waar je kan genieten bij het zwembad, de barbecue (voorzien van gratis brandhout en aansteekblokjes) en ligstoelen zodat je helemaal kan wegdromen bij deze unieke plek. Elke ochtend wordt een heerlijk ontbijt geserveerd met verse lokale producten en op vraag kan er gezorgd worden voor inkopen of een braai (barbecue) pakket. Karoo View Cottages is een plekje om te onthouden, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Opmerking: Twee Cottage zijn aangepast aan een rolstoel. Een babybedje en linnen is beschikbaar op aanvraag aan 372 rand/nacht/pp.
Karoo View House geldt een minimum van twee nachten. Prijs is voor max 6 personen. Per extra persoon (max 3): 756 rand/nt/pp

- Braai of barbecue pakketten kunnen vooraf besteld worden (Karoo lam, worst, kip en/of varkensvlees, vers gebakken brood, aardappelen en uien in folie, seizoensgebonden salades en dressing)
- Ontbijtmanden zijn beschikbaar, mits supplement, voor gasten die langer dan 1 nacht verblijven
- Gratis WIFI
- Tijdens de wintermaanden wordt er hout geleverd voor de haard in de lodges

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaatsKeukenDVD

In de kamers:

AirconditioningOpen haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

het ging hier om een self-catering en niet om een B&B. we moesten zelf zorgen voor ons ontbijt, wat niet voorzien was. Het onthaal was op het randje. De locatie was zeer goed maar in tegenstelling met de beschrijving was er geen zwembad, alleen een pool waar je recht kon staan.

Emmanuel en Maria De Greef (19-03-2014)

onze accommodatiesin Prince Albert (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in